Resultaten voor pkn alblasserdam

 
pkn alblasserdam
Home.
Wij heten u van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente in Alblasserdam. Wij willen u graag uitnodigen om onze kerkdiensten bij te wonen in de Grote Kerk aan Cortgene 8 in Alblasserdam. Kom gerust, de deuren staan ook voor u open.
slotenmaker alblasserdam
Ontmoetingskerk Alblasserdam.
Ik ben nieuw. Kring voor 20-ers en 30-ers. Jongerengesprekskring 18 jaar e.o. Welkom bij de Ontmoetingskerk. Ik ben nieuw Beluister diensten. Het Focus traject. Wees welkom in de diensten op zondag! 2954 PC Alblasserdam. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
tpm
pkn Alblasserdamsnieuws.nl.
1 Reactie hervormde kerk, nieuws, oud-alblas, pkn, rommelmarkt Lees Meer. PKN houdt actiemarkt voor uitzending naar Mozambique. ALBLASSERDAM In clubgebouw De Damsteen, bij de Grote Kerk in Alblasserdam, is vandaag zaterdag een actiemarkt gehouden om geld op te halen voor een uitzendingsproject naar Mozambique.
SEO
Protestantse Kerken in Alblasserdam.
Met de Havenkerk Gereformeerde kerk is een intensieve samenwerking om tot de Protestantse Gemeente Alblasserdam PGA te komen. Binnen de Protestantse kerk is er ook een Vrijzinnige gemeente in Alblasserdam, de Elthetokerk. Diaconie Collectemunten ANBI Andere PKN kerken in Alblasserdam Havenkerk vergaande samenwerking Elthetokerk.
horloges dames
PKN Alblasserdam Wijk 1.
PKN Alblasserdam Wijk 1. Sponsor een kind. PKN Alblasserdam Wijk 1. PKN Alblasserdam Wijk 1. Wijkgemeente 1 van de Protestantse Kerk in Nederland in Alblasserdam is een christelijke gemeente die haar wil laten leiden door het Woord van God de Bijbel.
utrecht dating
Ichthuskerk Alblasserdam.
Ze is een weekend bij opa aan het logeren en zomaar, terwijl ze op zondag morgen aan het ontbijt zitten. Wees welkom in de diensten op zondag om 9.30 en 18.00 uur! Scheldeplein 2 Plantageweg 66. 2953 EV Alblasserdam 2951 GP Alblasserdam.
inbouw koelkast tafelmodel
Meeluisteren.

Contacteer ons