Op zoek naar gereformeerde kerk alblasserdam?

 
gereformeerde kerk alblasserdam
De Gereformeerde Kerk te Alblasserdam 2 Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland GKN 1834-2004.
Hij bleef tot 30 oktober 1898 aan de kerk van Alblasserdam verbonden, en maakte zo nog nét mee dat zijn Nederduitsche Gereformeerde Kerk en die van de broeders aan de Hoogendijk ineensmolten tot De Gereformeerde Kerk te Alblasserdam, twee dagen voor zijn vertrek naar Harderwijk.
De Havenkerk Wikipedia.
De Havenkerk is een gereformeerde kerk aan de Ieplaan in de Zuid-Hollandse plaats Alblasserdam. Geschiedenis bewerken brontekst bewerken. De gereformeerde kerk van Alblasserdam stond vroeger aan de rivierdijk langs de Noord. Deze kerk, gebouwd in 1900, was te klein geworden voor de kerkgemeente.
Alblasserdam, Waalsmondelaan 16 Bethelkerk Reliwiki.
Vrouw van Fatima eind 1966 een ander, nieuw kerkgebouw in gebruik had genomen, is dit kerkgebouw gekocht door, en sinds februari 1967 in gebruik als, de Christelijk Gereformeerde Kerk, tegelijk met de stichting van een eigen Christelijk Gereformeerde Kerkgemeente in Alblasserdam.
Gereformeerde Gemeente Alblasserdam.
16 JARIGEN oud. 17 JARIGEN oud. 18 JARIGEN ds. 19 jaar en ouder ds. 21 jaar en ouder oud. Gereformeerde Gemeente Alblasserdam Locatie. 2951 VH Alblasserdam. Sonnevelt per 10 juli 2018. 2020 Gereformeerde Gemeente Alblasserdam Alle rechten voorbehouden Beheer website.
Kerken zoeken: Adresgegevens en links van meer dan 2100 kerken Christelijke startpagina Kruislinks.nl.
Church Of God. De Alliantie Jahweh Passie Kerken. Evangelisch Lutherse Kerk. Fullgospel Mission Church. Gereformeerd Vrijgemaakt Gkv. Hersteld Apostolische Zendingkerk. Hersteld Hervormde Gemeente. International Christian Fellowship. Kerk Van De Nazarener. Leger Des Heils. Nederlands Gereformeerde Kerk Ngk. Nieuw Apostolische Kerk.
gereformeerde kerk alblasserdam
Op woensdag 30 oktober 2019 wordt er in de Elthetokerk, Blokweerweg 22 te Alblasserdam een presentatie verzorgd over het Werelderfgoed De molens van Kinderdijk. De inleiders zijn Jos de Bie en Cees Westerlaken. De Stichting Wereld Erfgoed Kinderdijk SWEK is de afgelopen tijd voortvarend aan de slag gegaan om de grote hoeveelheid toeristen zo optimaal mogelijk te informeren en te entertainen.
Dominees.nl.
van Wingerden: Langbroek-ogg als lerend oud.: van Wingerden: Lienden-ogg als lerend oud.: van Wingerden: Beekbergen-ogg als lerend oud.: de Kreek: Enschede-ngk: bed. Meer informatiezie beroepingsnieuws. Zoekterm te kort, geef een zoekterm van minimaal 3 tekens op. donderdag 23 juli 2020.
Concertagenda Reformatorische Omroep.
Gereformeerde Kerk Zuiderzeestraatweg West 84 Doornspijk. za 16 februari. Concert Veluws Mannenensemble en Vocalgroup Undique. Koepelkerk Kerkstraat 3 te Renswoude. za 16 februari. The Messiah van G.F. Händel, uitgevoerd door ROV Cantate Domino. Havenkerk, Ieplaan 9, Alblasserdam. za 16 februari.
Gemeente: Kerktijden.nl.
Christelijke Gereformeerde Kerk. Alblasserdam Waalsmondelaan 16 2951 AW Alblasserdam toon op kaart. Reguliere kerktijden: 0930: en 1630.: Bekijk het beroepingswerk van deze gemeente. Dit is mijn thuisgemeente Website gemeente Kerktijden op uw website Voeg toe aan agenda. Diensten in uw agenda.
Gereformeerde Havenkerk in Alblasserdam De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Gereformeerde Havenkerk in Alblasserdam. Ieplaan 9, 2951CB, Alblasserdam. 078-6912960 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor religieuze instellingen in de buurt. Gereformeerde Kerk De Morgenster. Muilwijckstraat 1, 3353VD, Papendrecht. Toon nummer Website.
gereformeerde kerk alblasserdam
Zo mist u geen enkele uitzending. Uw kerk niet gevonden? Of uw kerk ook op dit platform? Neem dan contact op met sIKN, zij kunnen u verder helpen met alle vragen, mogelijkheden en advies. Bekijk de website van het sIKN.

Contacteer ons