Persfotograaf

Bent u op zoek naar een fotojournalist die uw nieuwsberichten kan aanvullen met persfoto’s? Dan bent u bij Rob Kamminga aan het goede adres. Als persfotograaf voorziet hij uw nieuwsberichten van het juiste beeldmateriaal. Deze foto’s kunnen niet alleen in kranten en tijdschriften worden gebruikt, maar kunt u ook op sociale media gebruiken. Voor elk nieuwswaardig item kunt u dan ook bij deze fotograaf terecht. Of het nu gaat om een brand, ongeluk of interessant interview, Rob Kamminga is de fotograaf die u verder op weg helpt.

persfotograafAlblasserdam en omgeving

Rob Kamminga is als persfotograaf werkzaam in Alblasserdam en wijde omgeving. Uitgeverijen en redacteuren kunnen uiteraard ook van zijn diensten gebruikmaken. Ook als u wat verder weg woont, kunt u een beroep doen op zijn diensten als fotograaf. Uw nieuwsitem wordt door het gebruik van de juiste foto’s een geloofwaardig en veelzeggend verhaal. Als fotograaf heeft hij een indrukwekkend portfolio opgebouwd die hij graag eens aan u komt toelichten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Schroomt u niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. In dit gesprek wordt direct duidelijk of er een klik is tussen Rob Kamminga en uw bedrijf. Wilt u al uw nieuwsitems voorzien van veelzeggende en overtuigende foto’s? Dan is Rob Kamminga de fotograaf waar u mee kunt samenwerken. Hij is flexibel inzetbaar en zeer toegewijd aan zijn vak zodat u verzekerd bent van foto’s van een uitstekende kwaliteit. Neem daarom vandaag nog contact op.

 

   Contact opnemen     Archief