Meer resultaten voor gemeente alblasserdam openingstijden

 
gemeente alblasserdam openingstijden
Gemeente Alblasserdam Openingstijden Gemeente Alblasserdam Cortgene.
Bekijk alle Gemeente Alblasserdam vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Openingstijden Gemeente Alblasserdam Cortgene 2 in Alblasserdam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Cortgene in Alblasserdam.
gemeente arnhem
Telefoonnummer gemeentehuis Alblasserdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ook voor adressen, openingstijden of anders. Indien gewenst verbinden wij u direct door. Of bel nu altijd bereikbaar. Meer over Alblasserdam. Alblasserdam is een plaats in de provincie Zuid-Holland, en tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De gemeente Alblasserdam telt ruim 18.000 inwoners.
haarstamcel transplantatie
Balie publiekszaken van gemeente Alblasserdam verhuist naar winkelpand 078Vandaag.
De balie Publiekszaken van de gemeente Alblasserdam verhuist tijdens de renovatie van het gemeentehuis naar het nu nog leegstaande winkelpand aan de Cortgene 9a. Het pand wordt de komende maanden verbouwd zodat het, op het moment dat de renovatie van het gemeentehuis begint, in gebruik kan worden genomen. Dat is naar verwachting medio mei. Tot die tijd blijft Publiekszaken in het gemeentehuis. De openingstijden blijven ongewijzigd: maandag en woensdag van 14.00 19.30 uur en dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.
verduisterende vouwgordijnen op maat
Alblasserdam.
De andere diensten van Alblasserdam en het college burgemeester en wethouders werken op andere locaties binnen onze gemeente. Heeft u met één van hen een afspraak? Bent u voor uw afspraak op de juiste locatie? Bel dan diegene op met wie u een afspraak heeft, deze persoon geeft u dan toegang tot de locatie. U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 402 893 92. Tijdens kantooruren krijgt u binnen 1 uur een reactie op uw WhatsApp-bericht. Berichten die u na de openingstijden verstuurt, beantwoorden wij de volgende werkdag binnen 2 uur.
ondergoed
Openingstijden Gemeente Alblasserdam Cortgene 2 in Alblasserdam.
Openingstijden Gemeente Alblasserdam Cortgene 2 in Alblasserdam. Op 2e pinksterdag kunnen de openingstijden van Gemeente Alblasserdam afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Gemeente Alblasserdam of neem contact met hen op.
werkgever werkt re integratie tegen
Klaroen Andere, betere openingstijden gemeente Alblasserdam.
Geen bezuiniging Het" is geen bezuiniging, laat gemeentelijk voorlichter Monique Boer weten. Het" aantal openingsuren vanaf 4 januari is gelijk aan het aantal openingstijden nu" De gewijzigde openingstijden van de balie van de gemeente Alblasserdam zijn vanaf 4 januari 2016 als volgt: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur maandag en woensdag van 14.00 tot 19.30 uur Vanaf januari is de balie dus elke week twee avonden open.
van koper tot zink
Gemeente Alblasserdam Openingstijden Gemeente Alblasserdam in Alblasserdam.
Op deze pagina zie je een overzicht met Gemeente Alblasserdam vestigingen in Alblasserdam. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Gemeente Alblasserdam vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.
Nieuwe openingstijden Gemeente Alblasserdam Alblasserdam.net.
Hiermee sluit de gemeente beter aan op ontwikkelingen in de dienstverlening, nu en in de toekomst. De balie van de gemeente Alblasserdam heeft vanaf 4 januari 2016 andere openingstijden: Wij zijn open op: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en maandag en woensdag van 14.00 tot 19.30 uur.
Nieuwe openingstijden per 4 januari 2016 Alblasserdam.
De openingstijden worden aangepast aan de behoefte van onze inwoners. Hiermee sluiten wij beter aan op ontwikkelingen in de dienstverlening, nu en in de toekomst. Vanaf 4 januari 2016 zijn wij open op.: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.
Gemeente Alblasserdam Alblasserdam.
College blikt terug. Alblasserdam steunt Oasen in strijd tegen GenX. Let op: Eikenprocessierups gesignaleerd. Nieuwe Publiekswinkel geopend. Nieuwe locatie voor omheinde uitlaatplaats. Meldpunt Openbare Ruimte. Telefoon: 14078 vijfcijferig. 06 402 893 92. Over de gemeente. Kunst en cultuur. Werk in uitvoering.

Contacteer ons