Resultaten voor vacature fotograaf fotografie

 
vacature fotograaf fotografie
vacature fotograaf - Storytelling is een fenomeen dat steeds belangrijker wordt in fotografie.
Maarten is een goed voorbeeld van de nieuwe generatie fotografen, die met een frisse blik naar beeld kijkt. Maarten kwam bij Nikon in beeld toen hij deelnemer was aan de NOOR academy, een jaarlijkse workshop georganiseerd door het NOOR collectief, een samenwerkingsverband van hoog gekwalificeerde fotojournalisten.
vacature fotograaf - Vacature Directiesecretaresse fulltime.
ENPHASE DOWNLOADS NL. Vacature elektricien omgeving Utrecht. Vacature elektricien omgeving Utrecht. woensdag, 03 juli 2019 / Gepubliceerd in Vacatures. Vacature elektricien omgeving Utrecht. Zonmaat is actief in duurzame energie; wij plaatsen op grote schaal zonnepanelen. Klanten van onze organisatie bevinden zich door het gehele land.
Fotografie - Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal. Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.
De vacature als kinderfotografe op locatie Happy Pics Kinderfotografie.
Eventueel een bijna afgeronde studie of cursus fotografie volgt/ heeft gevolgd. Goed met kleine kinderen om kan gaan. Enthousiast is en dit ook over kan brengen op het kind en de ouders. Representatief en vriendelijk is. Communicatieve vaardigheden heeft. In het bezit is van rijbewijs B. Bereid is om wisselende afstanden te rijden. Een fulltime baan binnen een enthousiast team. Een enthousiaste en sfeervolle werkomgeving. Waardering voor eigen inbreng en creativiteit. Afwisseling, werken op verschillende locaties. Uitstekend salaris met provisieregeling. Bestelauto van de zaak. Laptop, camera en mobiele telefoon van de zaak. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij van je passie je werk maken? Ben jij enthousiast en wil je per direct aan de slag als commercieel fotograaf?
cursus digitale fotografie spiegelreflex
Vacatures ObjectCo.
LET OP: geen loondienst, niet parttime, geen creatief vrij werk, gewoon lekker hard werken en continu vraag en dus continu werk, geen hobbyisten die nog vragen hoe je scherp moet stellen en wat is RAW, niet alleen maar fotografie daar kan je niet meer van leven en niet in andere dan de onderstaande regios.
vacatures geleen sittard
Vacature: Fotograaf Vacatures Organisatie Rijksmuseum.
ervaring in 2-dimensionale objectfotografie, liefst ervaring met fotografie van kunstobjecten en/of fotografie ten behoeve van museale doeleinden.; kennis van de Metamorfoze richtlijnen of bereid zich dit eigen te maken.; aantoonbare affiniteit met de technische kant van fotografie.; aantoonbare affiniteit met kunst en bij voorkeur met werken op papier.;
opleiding Fotografie
VACATURES Fotografen gezocht 112persfotografie.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste fotografen uit heel Nederland. Als fotograaf breng jij nieuws uit jou plaats bij alle volgers. Het gaat niet enkel op het directe 112 nieuws maar denk ook aan wegafsluitingen, verloren voorwerpen, een belangrijke gemeente aankondiging etc Jij hebt veel vrijheid in het plaatsen van verschillende items.
freelance
Fototainer Vacature.
Fototainer werkt 7 dagen per week, wij vragen flexibiliteit qua werkdagen denk aan dag/avond/doordeweek/weekend, uiteraard krijg je die flexibiliteit zelf ook van ons. Enige affiniteit met fotografie en/of entertainment is een pre maar is niet noodzakelijk. Meer informatie over Fototainer op: www.fototainer.nl.
geboortekaartjes fotograaf
CMN Creative Media Network Omnichannel productiebureau Vacature: Junior Fotograaf.
Door de samenwerking bieden de verenigde bedrijven een ultiem totaalpakket op het gebied van video, fotografie, branding, packaging, design en content management. Nog steeds enthousiast? Altijd handig om te weten dat je een streepje voor hebt als je.: Al wat ervaring hebt als fotograaf, maar veel belangrijker: dat je heel graag wil leren.
sea marketing
Fotograaf: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Later waren het de techniek en het creatieve proces die mij aanspraken, evenals de expressievorm die fotografie is. Toen ik klein was, was ik al in de weer met een plastic camera. In mijn studententijd had ik mijn eerste echte DOKA en heb ik mijzelf uren opgesloten in die kleine ruimte, inderdaad, vol met chemicaliën. De DOKA is inmiddels vervangen door Photoshop en de chemica. Lees de rest van het interview. Verwante beroepen fotograaf. Sector Fashion Styling, Sector Kunst, Cultuur Entertainment, Sector Media / Journalistiek, Sector Algemeen. Creatief / Design, Redactie / Journalistiek. Klantgerichtheid, Flexibiliteit, Creativiteit, Omgaan met details, Zelfsturing. Perfectionist, Succesvolle werker. Van 1.600 tot 2.100. Profit en Non-Profit. Op zoek naar een nieuwe baan als Fotograaf? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Fotograaf.
Interieur Fotografie
Foutpagina Startersbeurs.
De voorwaarden van de Startersbeurs zijn afhankelijk van de gemeente waar de starter ingeschreven staat. Selecteer in het landkaartje de provincie en daarna de gemeente. Aa en Hunze. De Fryske Marren. Kollumerland en Nieuwkruisland. Berg en Dal. West Maas en Waal.
goedkope bruiloft fotograaf
Vacature Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie bij de Luchtmacht.
Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Heb jij de mbo-opleiding AV-productie fotograaf afgerond? En wil je je nu breed ontwikkelen als fotograaf? Als Onderofficier Fotografie bij de Koninklijke Luchtmacht maak je foto's' van de meest uiteenlopende onderwerpen. Hoe kan ik solliciteren?
freelance
Vacatures TOPR Hét reclamebureau voor de vastgoedbranche.
Als media supplier ben jij de ervaringsdeskundige op het gebied van filmen, fotograferen en inmeten van woningen en bedrijfspanden en beschik je over alle state-of-the-art apparatuur! Als freelance fotograaf ben jij de ervaringsdeskundige op het gebied van filmen, fotograferen en inmeten van woningen en bedrijfspanden en beschik je over alle state-of-the-art apparatuur!
fotograaf communie
Fotografen gezocht! stichtingstill.nl Still Fotografie legt de herinnering vast, als je leven even stil staat.
Toggle Navigation stichtingstill.nl Still Fotografie legt de herinnering vast, als je leven even stil staat. Haken voor Stichting Still. Still in de media. Informatie voor ouders. Voor de doelgroep Vlinderkindjes 24 weken zoeken we betrokken fotografen. Omdat wij vinden dat ook ouders van kindjes jonger dan 24 weken mooie fotos horen te krijgen, maar een landelijke dekking door 1 fotograaf onmogelijk is, zijn wij op zoek naar sociale toppers die uitmuntend fotowerk leveren en ons vrijwillig willen versterken in de provincies waar zij zelf wonen. Ben jij deze fotograaf?
fotografie cursus online gratis

Contacteer ons