Resultaten voor vacature fotograaf fotografie

 
vacature fotograaf fotografie
vacature fotograaf - Storytelling is een fenomeen dat steeds belangrijker wordt in fotografie.
Maarten is een goed voorbeeld van de nieuwe generatie fotografen, die met een frisse blik naar beeld kijkt. Maarten kwam bij Nikon in beeld toen hij deelnemer was aan de NOOR academy, een jaarlijkse workshop georganiseerd door het NOOR collectief, een samenwerkingsverband van hoog gekwalificeerde fotojournalisten.
vacature fotograaf - Vacature elektricien omgeving Friesland.
Vacature Projectmanager zonnepanelen omgeving Utrecht. Vacature elektricien omgeving Friesland. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Zoek naar berichten. Vacature administratief medewerker fulltime. Vacature dakmonteur zonnepanelen omgeving Utrecht. Vacature dakmonteur zonnepanelen omgeving Friesland.
Fotografie - Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal. Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.
De vacature als kinderfotografe op locatie Happy Pics Kinderfotografie.
Eventueel een bijna afgeronde studie of cursus fotografie volgt/ heeft gevolgd. Goed met kleine kinderen om kan gaan. Enthousiast is en dit ook over kan brengen op het kind en de ouders. Representatief en vriendelijk is. Communicatieve vaardigheden heeft. In het bezit is van rijbewijs B. Bereid is om wisselende afstanden te rijden. Een fulltime baan binnen een enthousiast team. Een enthousiaste en sfeervolle werkomgeving. Waardering voor eigen inbreng en creativiteit. Afwisseling, werken op verschillende locaties. Uitstekend salaris met provisieregeling. Bestelauto van de zaak. Laptop, camera en mobiele telefoon van de zaak. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij van je passie je werk maken? Ben jij enthousiast en wil je per direct aan de slag als commercieel fotograaf? meer nieuws
freelance
Fotografen gezocht voor stations in Nederland.
Wat ga je doen? Als fotograaf ga je in 6-8 werkdagen de stations in jouw regio langs. Van de perrons op deze stations maak jij om de 20 meter een foto, zodat deze goed in beeld gebracht worden. Zo reis je op een dag naar meerdere stations en op het einde van de dag upload je de foto's' voor de opdrachtgever. Van te voren krijg je uiteraard een instructie hoe deze foto's' het beste gemaakt kunnen worden. Er zijn niet vaste werkdagen voor jou bepaald. Je kan de 6 tot 8 dagen waarop je de stations in jouw regio gaat bezoeken om de foto's' te maken zelf inplannen! Als de foto's' maar voor 25 juni zijn gemaakt. Hierdoor zijn jouw werktijden ook flexibel in te plannen! Maar houd er rekening mee dat je vooral buiten de spitstijden stations kan bezoeken. Wat wij bieden.: Salaris van 10 uur.; Zelf te bepalen werkdagen.; Eigen verantwoordelijkheid voor de stations in jouw regio.; Leuk tijdelijk project waar je 40 tot 60 uur aan de slag kan gaan! Wat wij vragen.: Je bent in juni tussen 8 en 25 juni minimaal 8 dagen beschikbaar.; Je hebt ervaring met fotografie.;
geboortekaartjes fotograaf
Vacature fotograaf vinden.
U bent hier: Home Beroep Taal en communicatie Media Beeld Fotograaf Vacature fotograaf vinden. Vacature fotograaf vinden. Fotografen werken veelal voor fotopersbureaus, fotostockbureaus of redacties. Op de websites van fotopersbureaus en dergelijke staan vaak ook vacatures vermeld. De meeste fotografen werken echter op freelance basis. De gebruikelijke vacaturebanken bieden weinig vacatures en ook de brancheverenigingen bieden weinig houvast. Wel is op Villamedia een speciale categorie met vacatures voor vormgeving en fotografie.
goedkope bruiloft fotograaf
CMN Creative Media Network Omnichannel productiebureau Vacature: Junior Fotograaf.
Door de samenwerking bieden de verenigde bedrijven een ultiem totaalpakket op het gebied van video, fotografie, branding, packaging, design en content management. Nog steeds enthousiast? Altijd handig om te weten dat je een streepje voor hebt als je.: Al wat ervaring hebt als fotograaf, maar veel belangrijker: dat je heel graag wil leren.
cursus fotografie amsterdam
Follow Up: Direct Art Photography Zakelijk Assistent Fotograaf Culturele vacatures.
In april en mei is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures. Tekst: Rosa Dammers, Culturele vacatures. Datum: 6 oktober 2017. Follow Up: Jeugd Dans Opleiding Fryslân Zakelijk Ondersteuner. Follow Up: Manifestations Zakelijk Leider. Follow Up: Het Balletorkest Orkestbode en Assistent-Orkestmanager. Direct Art Photography, Follow Up, Fotograaf, fotograferen, fotografie, interview, Robin Butter, Zakelijk Assistent, Zakelijk Assistent Fotograaf.
fotograaf communie
Vacature Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie bij de Luchtmacht.
Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Heb jij de mbo-opleiding AV-productie fotograaf afgerond? En wil je je nu breed ontwikkelen als fotograaf? Als Onderofficier Fotografie bij de Koninklijke Luchtmacht maak je foto's' van de meest uiteenlopende onderwerpen. Hoe kan ik solliciteren?
sunshower
Vacatures SOO Media.
Een creatief mediabureau met een jong en dynamisch team die gespecialiseerd is op het gebied van fotografie, video en design. Onder SOO Media valt het label House Presentation. Hier wordt iedere dag hard gewerkt om alle communicatie en visualisaties van de makelaar uit handen te nemen.
cursus digitale fotografie spiegelreflex
Poses Fotografie.
vacatures geleen sittard
Vacatures TOPR Hét reclamebureau voor de vastgoedbranche.
Als media supplier ben jij de ervaringsdeskundige op het gebied van filmen, fotograferen en inmeten van woningen en bedrijfspanden en beschik je over alle state-of-the-art apparatuur! Als freelance fotograaf ben jij de ervaringsdeskundige op het gebied van filmen, fotograferen en inmeten van woningen en bedrijfspanden en beschik je over alle state-of-the-art apparatuur!
opleiding Fotografie
Fotografen gezocht! stichtingstill.nl Still Fotografie legt de herinnering vast, als je leven even stil staat.
Toggle Navigation stichtingstill.nl Still Fotografie legt de herinnering vast, als je leven even stil staat. Haken voor Stichting Still. Still in de media. Informatie voor ouders. Voor de doelgroep Vlinderkindjes 24 weken zoeken we betrokken fotografen. Omdat wij vinden dat ook ouders van kindjes jonger dan 24 weken mooie fotos horen te krijgen, maar een landelijke dekking door 1 fotograaf onmogelijk is, zijn wij op zoek naar sociale toppers die uitmuntend fotowerk leveren en ons vrijwillig willen versterken in de provincies waar zij zelf wonen. Ben jij deze fotograaf?
fotograaf trouwen
Werken bij Nieuwe Schoolfoto Nieuwe Schoolfoto.
Regel de leukste fotograaf. Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners. Verzenden als een raket. Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag.

Contacteer ons