Zoeken naar vacature fotograaf fotografie

 
vacature fotograaf fotografie
vacature fotograaf - Voor deze functie hebben een Vacature elektricien in omgeving Utrecht en Zuid-Holland.
FORGOT YOUR PASSWORD? FORGOT YOUR DETAILS? USERNAME OR EMAIL. SEND MY DETAILS! AAH, WAIT, I REMEMBER NOW! Vacature elektricien omgeving Utrecht. Vacature elektricien omgeving Utrecht. woensdag, 03 juli 2019 / Gepubliceerd in Vacatures. Vacature elektricien omgeving Utrecht. Zonmaat is actief in duurzame energie; wij plaatsen op grote schaal zonnepanelen. Klanten van onze organisatie bevinden zich door het gehele land. Als elektricien ben jij verantwoordelijk voor het netjes aanleggen van het kabeltracé en het aansluiten van de installatie op de meter. Voor deze functie hebben een Vacature elektricien in omgeving Utrecht en Zuid-Holland. J ouw taken zullen onder andere bestaan uit.: Samen met jouw collega-monteurs ben jij het visitekaartje van Zonmaat. Samen zorg je ervoor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Jij houdt je vooral bezig met.: Verzorgen elektrische installatie van de zonnepanelen. Uitbreiden van de meterkast. Klanten adviseren en zorgen voor een nette werkomgeving. Wat wij van je vragen.: Afgeronde MBO opleiding in een elektrotechnische richting, niveau 4. Een VCA diploma of je bent bereid deze te behalen.
Fotografie - Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal. Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.
vacature fotograaf - Fotograaf Utrecht Studio Pastel Fotografie.
NOOR is een van de sturende krachten in het relatief nieuwe fenomeen dat Visual Storytelling genoemd wordt. In een wereld waar wij dagelijks gebombardeerd worden met beeld, vallen alleen nog series en documentaires op waar een verhaal achter zit. Juist deze storytelling grijpt de aandacht en houdt deze vast. Tijdens de NOOR academy bracht Maarten zijn serie over de veranderende grenzen van Oekraïne onder de aandacht, die hij gemaakt had tijdens de conflicten die daar plaats gevonden hadden. Storytelling is een fenomeen dat steeds belangrijker wordt in fotografie. Op Maartens website is goed te zien hoe hij dit toepast in zijn werk. Zelfs bruiloften vertellen een verhaal. Nikon The Netherlands. Ik ben Maarten de Kok, geboren 1984 en opgegroeid in het prachtige bosrijke Drenthe. Sinds 2018 woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Utrecht. Alles wat ik doe, doe ik graag met toewijding en passie. Ik vind de relatie die ik met een klant heb één van de belangrijkste elementen van mijn vak. Door een goede klik en wederzijds vertrouwen komt mijn werk echt tot zijn recht. Maarten de Kok Photography 2018. Award Winning Photographer from Utrecht, The Netherlands. Hey, I'm' Maarten. I believe in keeping things simple.
Fotografie - Cursus Java voor Applicatie Beheerders.
Doelgroep Cursus Java voor Applicatie Beheerders. De cursus Java voor Applicatie Beheerders is bestemd voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor het monitoren en beheren van Java applicaties en problemen met Java applicaties moeten oplossen alsook voor andere geinteresseerden. Voorkennis Applicatie Beheerders.
fotograaf vacature - Webdesign Amsterdam /.
De online marketing strategen van Bratpack combineren hard werken met een hoge kennis van online marketing. Wij doen echt bijna alles voor onze odprachtgevers om hun doelen te behalen. We communiceren transparant en werken samen aan het gemeenschappelijke online doel. We staan al jaren in de top 10 van beste bureaus in Nederland volgens de EMERCE 100, Google Partner zijn we vanaf het begin af aan en in de tussentijd hebben we ook nog een internationale Effie Award binnen gehaald. Deze prijzen en waarderingen hebben we stuk voor stuk ontvangen omdat onze opdrachtgevers vinden dat wij deze verdienen. Wij zorgen voor jouw resultaten en daarmee scoren wij nieuwe troffeeën en prijzen. Waarom hebben wij deze Awards binnengesleept.: De wensen en ambities van onze opdrachtgevers staan bij ons centraal.; Opdrachtgevers hebben bij Bratpack de beschikking over een team van online specialisten, zoals: Developers, Growth Hackers, UX Designers, Social Advertisers, SEO Specialisten, SEA Specialisten, Online Marketeers en meer.
Fotograaf Vacatures Vacatures.nl.
Ben jij een goede fotograaf? En zijn autos jouw passie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou, waarin je de beide passies kan. 22 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Uithoorn. Junior Video/Photo Editor, Utrecht. Profiel videografie, fotografie of interieur Met jouw oog voor beeldmateriaal controleer je de door de fotografen en tekenkamer opgeleverde reportages op consistentie en. Klik hier
huwelijk fotograaf
YAYA zoekt In-House Product Fotograaf Vacature Via Ginny.
Wij bieden een uitdagende baan waarbij je samen met de andere in-house fotograaf verantwoordelijk bent voor het volledige traject m.b.t. productfotografie, social content, beeldbewerking, bewaking controle op planning en kwaliteit binnen de interne fotostudio. Je gaat deel uitmaken van het marketingteam waar wij met zn allen werken aan de positionering van YAYA. We vormen een hecht team waar openheid, passie, positiviteit en pro activiteit leidend zijn. WAT GA JE DOEN. Het verzorgen van de YAYA Women en Home productfotografie voor onze webshop. Fotografie in winkels en showrooms. Klik hier
fotograaf op locatie
Vacatures voor Fotograaf LinkedIn. 584 vacatures voor Fotograaf in Nederland 2 new.
Hiermee leveren wij een bijdrage aan de integratie en emancipatie van vooral jonge LHBTIers in heel Nederland, en Utrecht in het. 3 weken geleden. Junior fotograaf Parttime Junior fotograaf Parttime. The Hague, NL. Je start je dag met een kop koffie of thee / chocomel hebben we ook, bekijkt de reserveringen voor die dag en spreekt samen met je. 6 dagen geleden. Technische Fotograaf Technische Fotograaf. Als je klaar bent met je werkzaamheden verzend je jouw schaderapport en fotos via onze Inspectie App en worden deze toegevoegd aan het. 6 dagen geleden. Verdeler/fotograaf webshop bloemen en planten Verdeler/fotograaf webshop bloemen en planten. Heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Tom of Lianne via het telefoonnummer click apply.
Fotografie cursus Utrecht
Vacature: Fotograaf Vacatures Organisatie Rijksmuseum.
ervaring in 2-dimensionale objectfotografie, liefst ervaring met fotografie van kunstobjecten en/of fotografie ten behoeve van museale doeleinden.; kennis van de Metamorfoze richtlijnen of bereid zich dit eigen te maken.; aantoonbare affiniteit met de technische kant van fotografie.; aantoonbare affiniteit met kunst en bij voorkeur met werken op papier.;
fotografie cursus arnhem
De vacature als kinderfotografe op locatie Happy Pics Kinderfotografie.
Eventueel een bijna afgeronde studie of cursus fotografie volgt/ heeft gevolgd. Goed met kleine kinderen om kan gaan. Enthousiast is en dit ook over kan brengen op het kind en de ouders. Representatief en vriendelijk is. Communicatieve vaardigheden heeft. In het bezit is van rijbewijs B. Bereid is om wisselende afstanden te rijden. Een fulltime baan binnen een enthousiast team. Een enthousiaste en sfeervolle werkomgeving. Waardering voor eigen inbreng en creativiteit. Afwisseling, werken op verschillende locaties. Uitstekend salaris met provisieregeling. Bestelauto van de zaak. Laptop, camera en mobiele telefoon van de zaak. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij van je passie je werk maken? Ben jij enthousiast en wil je per direct aan de slag als commercieel fotograaf?
vacatures geleen sittard
Vacatures ObjectCo.
LET OP: geen loondienst, niet parttime, geen creatief vrij werk, gewoon lekker hard werken en continu vraag en dus continu werk, geen hobbyisten die nog vragen hoe je scherp moet stellen en wat is RAW, niet alleen maar fotografie daar kan je niet meer van leven en niet in andere dan de onderstaande regios.
freelance
Fotografen gezocht voor stations in Nederland.
Wat ga je doen? Als fotograaf ga je in 6-8 werkdagen de stations in jouw regio langs. Van de perrons op deze stations maak jij om de 20 meter een foto, zodat deze goed in beeld gebracht worden. Zo reis je op een dag naar meerdere stations en op het einde van de dag upload je de foto's' voor de opdrachtgever. Van te voren krijg je uiteraard een instructie hoe deze foto's' het beste gemaakt kunnen worden. Er zijn niet vaste werkdagen voor jou bepaald. Je kan de 6 tot 8 dagen waarop je de stations in jouw regio gaat bezoeken om de foto's' te maken zelf inplannen! Als de foto's' maar voor 25 juni zijn gemaakt. Hierdoor zijn jouw werktijden ook flexibel in te plannen! Maar houd er rekening mee dat je vooral buiten de spitstijden stations kan bezoeken. Wat wij bieden. Salaris van 10 uur.; Zelf te bepalen werkdagen.; Eigen verantwoordelijkheid voor de stations in jouw regio.; Leuk tijdelijk project waar je 40 tot 60 uur aan de slag kan gaan! Wat wij vragen.: Je bent in juni tussen 8 en 25 juni minimaal 8 dagen beschikbaar.; Je hebt ervaring met fotografie.;
Basiscursus
VACATURES Fotografen gezocht 112persfotografie.
Als fotograaf breng jij nieuws uit jou plaats bij alle volgers. Het gaat niet enkel op het directe 112 nieuws maar denk ook aan wegafsluitingen, verloren voorwerpen, een belangrijke gemeente aankondiging etc Jij hebt veel vrijheid in het plaatsen van verschillende items.
fotograferen
Fototainer Vacature.
Fototainer werkt 7 dagen per week, wij vragen flexibiliteit qua werkdagen denk aan dag/avond/doordeweek/weekend, uiteraard krijg je die flexibiliteit zelf ook van ons. Enige affiniteit met fotografie en/of entertainment is een pre maar is niet noodzakelijk. Meer informatie over Fototainer op: www.fototainer.nl.
Sea
CMN Creative Media Network Omnichannel productiebureau Vacature: Junior Fotograaf.
Door de samenwerking bieden de verenigde bedrijven een ultiem totaalpakket op het gebied van video, fotografie, branding, packaging, design en content management. Nog steeds enthousiast? Altijd handig om te weten dat je een streepje voor hebt als je.: Al wat ervaring hebt als fotograaf, maar veel belangrijker: dat je heel graag wil leren.
fotograaf den haag
Vacature Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie bij de Luchtmacht.
Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Onderofficier Fotografie MBO4 AV-productie. Heb jij de mbo-opleiding AV-productie fotograaf afgerond? En wil je je nu breed ontwikkelen als fotograaf? Als Onderofficier Fotografie bij de Koninklijke Luchtmacht maak je foto's' van de meest uiteenlopende onderwerpen. Hoe kan ik solliciteren?
Google

Contacteer ons